miercuri, 19 octombrie 2016

Oxford Owl - carti interactive pentru copii

Intodeauna sunt in cautate de carti si activitate pentru copii. De curand, am descoperit un site cu cartii pentru copii, absolut genial.


Oxford Owl este un site premiat care ii ajuta pe copii sa invete atat acasa, cat si la scoala.
Aici gasesti sfaturi de specialitate si idei de activitati, astfel incat, sa puteti ajuta copilul cu citirea si matematica.Colectia de eBooks de la Oxford Owl contine 200 de carti electronice gratuite, dezvoltate pentru copii cu vârste cuprinse între 3 - 11 ani.

Scopul site-ului este: sa-i ajute pe copii sa invete sa citeasca in engleza cu The Reading - alaturi de mult iubitele personaje Biff, Chip și Kipper, sa dezvolte dragostea copilului tau pentru citit cu Project X, sau pur și simplu rasfoieste cartile  electronice in cautaerea povestii preferate pentru copilul tau. Tu si copilul tau puteti alege din peste 200 de cărți electronice pentru inspirație.

Pentru copii din noua generatie cititul este mai mult decat o simpla activitate de lectura. Cititul a intrat in era tehnologiei, iar acum  copii beneficiaza de aplicatii moderne care le  dezvolta creativitatea si care usureaza procesul de invatare. Cartile sunt frumos colorate si au si o parte audio astfel incat copilul tau va auzi povestea cu o pronunctie impecabila, in timp ce urmareste imaginiile. Povestile contin si activitati pentru copil, ca sa transforme citul intr-o activitate interactiva.


Cartile sunt structurate pe varsta, pe tipuri, serii astfel incat sa gasesti exact ce-ti doresti pentru copilul tau. Spor la citit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu