joi, 10 noiembrie 2016

Victoria - evrey inch a queen

A aparut un nou serial The Crown, dar inainte sa te apuci de el trebuie sa vezi Victoria. Serialul prezinta viata reginei Victoria, de la urcarea pe tron, la varsta de 18 ani, pana la casatoria cu printul Albert.

Cei care au vazut filmul The Young Victoria sau cei care sunt pasionati de istorie cunosc deja povestea.  Cei de la ITV au reusit insa sa aduca un aer nou, cu o imagine de exceptie si o interpretare fara cusur, care te face sa astepti cu nerbadare urmatorul episod. Cei drept pe alocuri poate au exagerat - scena cu tortul  plin de sobolani mi se pare rupta din filmele lui Tim Burton.

Toata lumea vrea sa stie cum este viata unei regine, pana si Victoria stia cat  de interesanta e viata ei si a publicat doua volume cu fragmente din jurnalele sale, devenind unul dintre cei mai vanduti autori ai secolului.

Jenna Coleman o interpreteaza cu succes pe tanara regina Victoria. Transformarea ei ca actrita mi se pare uimitoare, atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere artistic. 



Serialul, in care joaca, de asemenea, Tom Hughes ca Printul Albert si Rufus Sewell ca Lord Melbourne, a  fost lider de audienta si a obtinut si  sezonul 2. 

Goodwin, scriitorul scenariului, a spus: "Chiar dacă ea a domnit în secolul al 19-lea, Victoria este o eroina a vremurilor noastre. In urmatoarea serie ea se confrunta cu o dilema foarte moderne cum sa jongleze intre copii, sot si locul ei de munca. Victoria va descoperi ca este greu să fii o sotie, o mama si conducator al celei mai puternice natiune de pe pamant!"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu